יום חמישי, 11 בנובמבר 2010

מתכון לעוגת מייפל ממכרת

כן. בלוג אופנה, לא בלוג אופנה.
יש מתכון לעוגה ממש טובה, ממש פשוטה וממש ממש ממש ממש ממש ממכרת.
יש לה טעם של פאנקייק, אבל עדיין עוגה. מרקם קליל וטעים ואני ממש מליצה.
עוגת מייפל:
מצרכים:
3 ביצים
1 וחצי כוסות קמח תופח
1 שקית סוכר וניל
1 וקצת כוסות סוכר לבן
חצי כוס שמן קנולה
1 גביע שמנת חמוצה
מייפל
קינמון
הכנה:
הכל הכל בקערה חוץ מהמייפל והקינמון
מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבים את המצרכים בקערה (שוב, לא מייפל וקינמון) לכדי בלילה אחידה
שופכים ל-2 תבניות אינגליש קייק ואופים 40 דקות. (אפשר גם בתבנית פיירקס בעלת גודל דומה)
מוציאים, מפרידים מהדפנות, מחוררים בקיסם ומתחילים לשפוך כמויות מייפל על העוגה (וזה טעים!) ואז מפזרים מעל טיפת קינמון.
בתאבון!
פעם הבאה פוסט על מידות גדולות בקצב הזלילה הזה!

6 תגובות:

photo.fashion.passion אמר/ה...

נראה מדהים מדהים מדהים ומגרה כל כך!
העוגה הראשונה שהבטחתי שאכין בשניה שהתנור ינחת אצלי במטבח תהיה עוגת אגסים ומייפל. השניה תהיה זו ככל הנראה!
ובינתיים אלך "להסתפק" בעוגת פירורים וריבה שאמא שלי הנהדרת אפתה בשבילי.

שבת שלום,
שרונה

חן אמר/ה...

אגסים ומייפל?! אולי תחלקי עם הקבוצה (הרעבה תמידית שחיסלה את כל המגש כבר...)

פרורים וריבה? אמא שלך הכינה קראמבל?!

photo.fashion.passion אמר/ה...

מתכון האגסים והמייפל הוא מהבלוג של פטיט לולו, הנה ממש כאן:
http://fashionpetitlulu.blogspot.com/2010/10/blog-post_28.html

ואני לא בטוחה אם קראמבל היא המילה הנכונה לתאר את העוגה הבסיס שלה טורטי תפוזי לח, ומעל שכבה עבה של ריבה, ובטופ הרבה הרבה שטרויזל :)
יאממי!!!

שרונה

לירז אמר/ה...

נראית סוף!! כבר הולכת להכין...לירז

sivi massivi אמר/ה...

Nam Nam!

נראה מ-ע-ו-לה..

חן אמר/ה...

נו, אבל האם מישהי ניסתה והתמכרה גם?